top of page

Laat je lichtplan uittekenen 

Licht is een complex verhaal waarbij architectuur, design, sfeer, functionaliteit en energiezuinigheid perfect op elkaar worden afgestemd. Het is een vak apart en vereist een degelijke kennis van zowel de technische, esthetische als ecologische verlichtingsvormen. Als lichtadviseur zijn we bij Lumidee het beste geplaatst om je bij jouw ‘lichtplan’ te begeleiden. Met onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan onze grondige kennis van de verschillende snel evoluerende lichtbronnen en technieken, staan we jou graag bij met deskundig advies.

 

Lichtstudie

 

Bij Lumidee kan je terecht voor een volledige lichtstudie. Dat betekent dat wij op basis van jouw plannen zorgen voor het juiste licht op de juiste plaats, natuurlijk rekening houdend met jouw wensen en budget. Ook als je verbouwt kan de juiste keuze van licht en design een wereld van verschil maken. Een kleine ingreep, zorgt dikwijls al voor een knap resultaat.

 

Hoe gaan we te werk?

 

Heb je bouwplannen?

 

Lumidee begeleidt jouw ‘lichtplan’ nog voor de eerste steenlegging. Dat betekent dat wij op basis van jouw plannen zorgen voor een lichtstudie. Rekening houdend met je wensen en budget, zorgen we voor het juiste licht op de juiste plaats, nog voor jouw huis gebouwd is.

 

We maken een afspraak in onze winkel voor de bespreking van het plan, persoonlijke wensen en visie. Een lichtplan is een werkfase, die samen met de klant gemaakt wordt. Het is tenslotte jouw woning. Wij helpen je door het bos de bomen te zien en de juiste keuze te maken in 3 makkelijke stappen:.

 

  1. Voorstel van het lichtconcept met verschillende lichtvoorstellen waaruit je een keuze maakt die het beste bij je wensen en feeling aansluit.

  2. Uitgewerkt en ingetekend plan zodat je met een gerust hart de nodige voorbereidingen kan treffen.

  3. Centraal staat altijd een creatief, origineel en functioneel lichtontwerp: voor iedereen het ‘perfecte plaatje’.

 

Plan je een verbouwing?

 

We bekijken het project ter plaatse en brengen de verschillende mogelijkheden in kaart. We werken enkele voorstellen uit en bespreken die samen met jou. Ook hier houden we altijd rekening met de mogelijkheden, jouw wensen en budget. Erover wakend dat het juiste licht op de juiste plaats komt en past in het geheel.

 

Plaatsing

 

De plaatsing van onze projecten gebeurt altijd in eigen beheer. Van vakkundig plaatsen van lichtarmaturen tot elektrische aanpassingen en nodige voorbereidingen tijdens verbouwingen. Zo ben jij altijd zeker van een correcte service.

Lichtplan

Licht is een vak apart. Als lichtadviseur zijn we bij Lumidee het beste geplaatst om je bij jouw ‘lichtplan’ te begeleiden.

bottom of page