top of page

"Een passie

voor licht"

Het verhaal van

Werner & Christa

Zaakvoerders Werner en Christa zijn als professioneel lichtadviseur dagelijks in de weer met het creëren van de juiste sfeer en het verhogen van jouw lichtcomfort. Lumidee adviseert al jaren bouwers en verbouwers bij hun lichtkeuze voor zowel tuin als interieur met vele geslaagde projecten als gevolg.

 

Onze geschiedenis

 

Vanuit zijn passie voor licht startte Werner in 1996 met Lumidee in een klein huurpand op de hoek van de Kattenstraat en Tongersteenweg.

 

Voordien was Werner aan de slag bij Etap en Osram, waar hij zich ontfermde over puur technische verlichtingsprojecten. Maar hij raakte gebeten door de lichtmicrobe, de schoonheid en de oneindige mogelijkheden ervan.

 

Het kwalitatieve koppelen aan het esthetische en het resultaat ervan in de woonkamer brengen. Dat dreef hem om zijn eigen zaak te starten: Lumidee.

 

3 jaar later verhuisde Lumidee naar een groter pand om licht meer ruimte te geven. Zo konden ze per ruimte een andere sfeer creëren, om licht zo tastbaar mogelijk te laten beleven.

 

Met haar feeling voor esthetiek kwam Christa Werner versterken en ondertussen vormen ze een geolied team. Zo neemt Werner de technische kant en de plaatsingen voor zijn rekening.

 

Christa zorgt voor de esthetische invulling van de verschillende projecten, de lichtstudies, inkleding van de showroom en bespreking met klanten.

bottom of page